Jouw persoonsgegevens, hoe gaan we daarmee om? Onze privacyverklaring

ingevoerd op 20-03-2019

Je hebt er ongetwijfeld al mee te maken gehad; de nieuwe privacyregelgeving. Deze verordening is ook van toepassing op verenigingen en stichtingen. Ook wij verwerken namelijk persoonsgegevens. Dat doen we om je te kunnen informeren over trainingen, wedstrijden, uitslagen en evenementen zoals het trainingsweekend. Maar ook om bijvoorbeeld de contributie te innen.

Om een goede basis te leggen voor het regelen van onze privacy-zaken hebben we gebruik gemaakt van de modelcontracten die beschikbaar gesteld zijn door de NTB. Zo hebben we op onze website een privacyverklaring gezet. Wij vragen je om deze goed door te lezen. Er staan onze verplichtingen als vereniging in, welke gegevens we van de leden registreren en waarvoor we ze gebruiken en wat jouw rechten zijn.

LEES DE PRIVACYVERKLARING VAN ZWEFILO » (http://www.zwefilo.nl/content/26867/download/clnt/87260_20190316_Zwefilo_2019_Privacyverklaring-AVG.pdf)

Meer informatie over de privacyregelgeving lees je op: https://www.triathlonbond.nl/kenniscentrum/verenigingen-organisaties/ (https://www.triathlonbond.nl/kenniscentrum/verenigingen-organisaties/)

Heb je vragen of suggesties? Of wil jij je inzetten als vrijwilliger voor onze vereniging die zich bezig houdt met ons privacybeleid? Mail dan naar info@zwefilo.nl (mailto:info@zwefilo.nl)