Vrijwilligers gezocht!

ingevoerd op 20-03-2019

Contact houden met onze leden. Luisteren én informeren, zodat leden zich gehoord weten én op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen en sportprestaties van andere leden. Voor elke vereniging is het de uitdaging om zó te communiceren dat de betrokkenheid groeit. Zo ook voor Zwefilo!

Om dat op een goede manier te doen zijn handjes nodig en vele handjes maken licht werk. Bij de brainstormsessie hebben zich al een aantal leden gemeld om zich hiervoor in te zetten! Om een vliegende start te maken zoeken we nog 2 a 3 leden om ons te helpen met het invullen van de verschillende mediakanalen. Op die manier verdelen we de taken over meerdere schouders en blijft de tijdsbesteding beperkt.

Wil jij ons helpen met de volgende vraagstukken? Hoe zetten we traditionele media – inclusief de website – én nieuwe, zoals Facebook, Instagram, Whatsapp en Twitter in voor onze vereniging. Hoe en over wat communiceren we via welke media naar onze leden. Wat is de informatiebehoefte van onze leden en hoe willen zij geïnformeerd worden zijn daarbij belangrijke vragen.

Of schrijf jij graag wedstrijdverslagen of over je eigen ervaringen bij wedstrijden en trainingen? Meld je aan! Want wat is een nieuwsbrief en website zonder nieuws van de leden?

We horen graag van je! Meer informatie bij Justin van de Grootevheen secretariaat@zwefilo.nl (mailto:secretariaat@zwefilo.nl) en Ilse Stallinga (webmaster@zwefilo.nl (mailto:webmaster@zwefilo.nl)).

action-2277292_1920 action-2277292_1920