Even voorstellen en vrijwilligers nodig!

Toch nog maar even voorstellen. Vooral voor de mensen die geen fietstraining volgen. Ik ben Kim Kardinaal ( bijna 44 jaar) en ga vanaf 6 november de opleiding tot fietstrainer volgen bij het KNWU.  Vanaf mijn 35ste levensjaar ben ik besmet met het triathlonvirus. Ik ben gestart met een clinic en deed mijn eerste 1/8 ste in Heerhugowaard. En de afgelopen jaren is dat uitgebreid naar meer wedstrijden. En verschillende afstanden.

Afgelopen fietstrainingsseizoen bleek de fietsgroep te groot en het niveau tussen de fietsers te verschillend.. Nadat ik een keer heb ingevallen als extra trainer heb ik aangegeven dat ik best fietstrainer wil gaan worden. Zo gezegd zo gedaan.

Overal informatie vandaan gehaald. Werd het een opleiding bij de NTB, NTFU of de KNWU? Een lastige keuze. Maar het werd de wielertrainer opleiding (WT 2) van de KNWU. Ik zou eigenlijk starten in oktober maar doordat er te kort personen waren ging dit niet door. Dus op naar Kampen voor een informatie/ kennismaking bijeenkomst. Wel een end rijden. Na mijn werk op woensdag met fiets in de auto ga ik die kant op.

Daar ga ik 6 maal een praktijk/theorie les bijwonen. Daarnaast zal ik zelf gaan oefenen met training geven. En daar heb ik jullie leden bij nodig. Omdat de fietstrainingen nog niet zijn begonnen heb ik jullie fietsers/ triatleten nodig om mijn opgedane kennis met jullie te delen. En het leren training geven in de praktijk te brengen. Mijn examen bestaat uit een praktijk en een portfolio opdracht.

Ik zal een aantal data met jullie delen. Ik heb maar een klein groepje nodig (8-10 personen) maar meer (max. 12 personen) is altijd welkom!

Ik wil graag op verschillende zaterdagen en zondagen starten (en 2 x op vrijdag). Met sneeuw, gladheid of andere extreme weersomstandigheden gaat de training niet door.

Je hoeft niet alle dagen te kunnen! Het is vrije instroom.

Wie interesse heeft kan zich aanmelden bij mij. Stuur dan een e-mail naar s.albracht@quicknet.nl (mailto:s.albracht@quicknet.nl). Zet in je e-mail je 06-nummer, dan kan ik een app- groep aanmaken!

 

In de bijgevoegde flyer staan de data waar je je voor aan kan melden.

Kim Kardinaal Kim Kardinaal