Run-bike-run-bike-run

Bij de familie Suiker in Oudkarspel

Op zondag 13 september stond alweer een clubwedstrijd op het programma. Dit keer in het prachtige Oudkarspel bij de familie Suiker. Normaal staat de RBRBR op het programma in het voorjaar in Waarland. Helaas is dit jaar niets normaal…...en was het niet mogelijk om deze traditie daar te organiseren. De familie Suiker schakelde snel en heeft in een hele korte tijd een fantastische georganiseerde clubwedstrijd neergezet met de start en finish op de Dorpsstraat en het wisselen in de achtertuin.

Met hulp van alle vrijwilligers en de uitbundig schijnende zon werd dit een heerlijke zondagochtend met een nog mooiere wedstrijd. Zowel aan de kop als in het middenveld ontstonden prachtige gevechten om een goede klassering.

Aan kop was het stuivertje wisselen tussen Michael Krijnen van DTC en Bradley van Hooff van Zwefilo. Met een machtig laatste looponderdeel ging de winst naar Bradley in een tijd van 1:02:48. 2de werd Michael in een tijd van 1:03:19 en de derde plek was het duo Peter Hubrechtsen en Timo Brink van DTC in 1:06:32.

Bij de dames, een ALL Zwefilo discipline, ging de winst naar Kim Kardinaal in een tijd van 1:14:13, tweede werd Cora Blankendaal in een tijd van 1:19:23. De strijd om de derde plaats was om te genieten. Stuivertje wisselen tussen Nolda Jonker, Marieke Wessels, Ronja Winter en Miranda Emmanouilidis waarbij Nolda aan het langste eind trok met een tijd van 1:22:55. Het onderlinge verschil tussen de dames wat net iets meer dan 1 minuut.

Tussen al het geweld in was er ook nog een super snelle fietswissel tussen Gerard en Brigitta. Zo kon Gerard zijn wedstrijd vervolgen op een perfect afgestelde fiets.

Al met al een prachtige dag. Een mooi beeldverslag (http://www.zwefilo.nl/ph-26867-3-40211/foto/20200913_clubwedstrijd_rbrbr.html?) en de uitslagen (http://www.zwefilo.nl/pg-26867-7-98331/pagina/wedstrijden_-_clubcompetitie.html) staan op de website.

 

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers en Wim en José Suiker in het bijzonder!

RBRBR - 1 RBRBR - 1
RBRBR - 2 RBRBR - 2
RBRBR - 3 RBRBR - 3