3 x 1000m lopen in het bos

Op een mooie avond met lekker loopweer drie keer stuk gaan door het zand en over de heuvels

Alles is anders in deze coronatijd, dus ook deze wedstrijd. Normaal lopen we deze in maart op de baan, maar nu in het bos op een door Frank uitgezocht pittig zanderig en heuvelachtig parcours. Om het kwartier werd er gestart en elke ronde werd er hard gestreden. Wat opviel was dat de meesten hun krachten goed hadden verdeeld en het beste tot de laatste ronde bewaarden. Bij de dames ging de strijd tussen Wendy en Kim; zij bleven elke ronde heel dicht bij elkaar, maar aan het einde was Wendy de winnaar met slechts 1 seconde voorsprong! Op afstand ging Cora er met de derde plaats vandoor. Mooi om te zien dat ons oudste lid Ans na haar operatie weer van de partij was en samen met Agaath de rondes voltooide.

Bij de heren ging de strijd tussen Michael en Job, waarbij Michael elke ronde wat verder van Job wegliep. Uiteindelijk was het verschil 19 seconden en de totaaltijd van Michael ( 10.14) bleef, ondanks het zware parcours, slechts een halve minuut achter op de tijd die vorig jaar door de eerste op de baan werd gelopen; een mooie prestatie!  Als derde eindigde Don met ruim 1 minuut achterstand. Met 25 deelnemers was de wedstrijd redelijk goed bezocht. Dank aan de trainers Frank en Matthijs voor de organisatie.

Voorafgaand aan deze trainingswedstrijd mocht Jos zijn langverwachte nieuwe trisuit in ontvangst nemen. Jos was de gelukkig winnaar na deelname (en loting) aan challenge van vorig jaar zomer om de Olympic triathlon distance (1,5km zwemmen, 40km fietsen en 10km lopen) te voltooien.

Het trisuit is beschikbaar gesteld door Woonhuyz (https://www.woonhuyz.nl/). Jos was de gelukkig prijswinnaar. Geniet van dit mooie pak!