Start hardlooptrainingen op woensdag 13 mei 2020

We gaan weer beginnen in de Schoolse Duinen

Beste leden,

De corona maatregelen zijn sneller dan wij hadden verwacht verruimd en wel zodanig dat we weer trainingen kunnen opstarten. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Vooralsnog starten we met de looptraining en wel op woensdag 13 mei aanstaande. De loopleden worden dan verwacht om 19.30 uur in Schoorl op de parkeerplaats Zandspoor bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer.

Uiteraard moeten wij ons houden aan de landelijke regels van het RIVM. Dat betekent dat we 1,5 m afstand houden, niezen/hoesten aan de binnenkant van je elleboog en geen handen schudden. Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius kan je niet komen trainen. En als iemand in het gezin ook deze verschijnselen heeft kan je ook niet komen trainen. We doen daarbij uitdrukkelijk een beroep op je verantwoordelijkheid.

Was je handen met zeep voor en na de training. En val je in een risicogroep, dan moet jezelf de afweging maken of je in de groep wilt trainen.

Om ons voor te bereiden willen we graag weten hoeveel leden we ongeveer kunnen verwachten. Geef daarom in de whatsappgroep Sociaal/Trainen aan of je komt! Zit je niet in deze groep, stuur dan een e-mail met je naam naar wedstrijden@zwefilo.nl

Over de fiets- en zwemtrainingen volgt nog nader bericht.

Bestuur en trainers TV Zwefilo

sunset-men-sunrise-jogging-39308 sunset-men-sunrise-jogging-39308