Eindelijk weer wedstrijd!

Zwemmen voor de clubcompetitie in het Geestmerambacht

20 augustus was het zover; eindelijk kon er weer geracet worden voor de clubcompetitie. Perfecte omstandigheden en bijna 50 deelnemers. Alle voorwaarden voor een mooie strijd. De afstand was wat langer dan 1200m maar dat mocht de pret niet drukken.

Bij de heren waren het de DTC’rs Eric van der Linden,  Jan Blokland, Michael Krijnen en Zwefiloër en kersverse opa Ruud Schrijver die de kop namen. Tot ieders verrassing liet Ruud iedereen zijn hakken zien en kwam voor de gerenommeerde toppers als eerste in 20.07 het water uit. Als tweede bij de heren van Zwefilo en 6e overall eindigde het nieuwe talent Bradley van Hoof in 22.19 en als derde (8e overall) eindigde Stefan Goselink in 22.59.

Bij de dames was het ook verrassend dat Amy van der Fluit van Zwefilo de leiding nam en dit wist vol te houden tot het einde. Met een tijd van 22.29 kwam ze als 7e overall het water uit. De concurrentie kwam van DTC; Talissa van der Fluit 2e in 23.27 en Carla Broers 3e in 24.25. Marieke Wessels was de tweede Zwefilo dame met een tijd van 26.49 en Silvia de Reus derde met 27.05

Al met al een mooie herstart van het seizoen met dank aan DTC voor de organisatie.