Verslag 1ste wedstrijd clubcompetitie 2021-2022

Crossloop 7 km Park van Luna

Zondag 12 december 2021 was het zover; de eerste wedstrijd van de clubcompetitie 2021-2022. Dit jaar stond als eerste wedstrijd een crossloop van 7 km door het Park van Luna op het programma. 

 

Het weer en het parcour liet ons niet in de streek. Alle ingrediënten waren aanwezig; blubber, plassen, regen en wind. De wedstrijdleiding van DTC had een mooi parcour uitgezet. Vanwege de blubber op het laatste moment nog iets aangepast. Maar voor een echte crossloop zat alles erin. Onverhard, gravel en een klein beetje asfalt.

 

De deelnemers werden in de regen op het blaadje gezet, de klok stond klaar en de vrijwilligers van DTC stonden op de cruciale plekken. Het weer liet de leden van DTC en Zwefilo niet tegenhouden. Een mooie opkomst. Om 10.00 klonk het startschot. Al snel viel het veld uiteen. De eerste plas werd nog voorzichtig genomen maar daarna was het voor iedereen gaan, gaan, gaan. Alles kan in de was. Trail/ cross schoenen waren geen overbodige luxe geweest. Er werd her en der der nog een schoen in de blubber verloren. 

 

Vooraan was er een spannende strijd tussen Bradley en Michael van DTC die uiteindelijk in het voordeel van Bradley werd beslist. BIj Zwefilo werd Bart tweede en Peter derde. Bij de dames was het Brigitta die halverwege de wedstrijd de leiding nam en die niet meer af gaf. Tweede werd Kim. De derde dame was Ronja.

 

De volledige uitslag vind je in de bijlage. Al met al een zeer mooie ochtend. Goed georganiseerd door DTC! Dank daarvoor. Zeker voor herhaling vatbaar.

20211212 7km crossloop Park van Luna 20211212 7km crossloop Park van Luna
20211212 Collage crossloop 20211212 Collage crossloop