Zwefilo’ers hebben gelijk de stijgende lijn te pakken in 2022

Resultaten (anti) climaxchallenge

Een aantal Zwefilo’ers waagden zich aan de start van het nieuwe jaar aan de Climax Challenge. De eerste week bleef het nog een beetje stil, maar richting het slotweekend stroomden de reacties en prestaties binnen. Wat anderen ook weer motiveerden om toch nog een poging te wagen. 

Yoni Pronk, Amy van der Fluit, Henk van de Grootevheen en Jeroen Anslijn voltooiden de hele IRON Climax Challenge. Een halve marathon hardlopen en 90km fietsen met steeds toenemende snelheid. 

Brigitta Commandeur, Kim Kardinaal en Justin van de Grootevheen kozen voor een combinatie van de instap en IRON Challenge met lopen en fietsen. Jos van de Pol en Rob Hof finishten de instap Challenge van het lopen. 

Op Strava en in de whatsappgroep van Zwefilo kwamen mooie foto’s en grafieken voorbij. De omstandigheden maakte het niet altijd makkelijk om de het tempo steeds te blijven vast houden en verhogen. Toch wist een aantal atleten een grafiek met een strakke stijgende lijn af te leveren. De loopchallenge bleek hiervoor het meest geschikt. 

De drie atleten die het lukte om het meest nauwkeurig het schema van de challenge te volgen waren:

Yoni Pronk - IRON Climax Challenge Hardlopen 

Amy van der Fluit - IRON Climax Challenge Hardlopen 

Rob Hof - Instap Climax Challenge Hardlopen 

Voor alle drie ligt er een ultra-trail belt klaar, zodat ze nog langer kunnen blijven lopen en de stijgende lijn voortzetten. Daarnaast ontvangen ze een unieke inspiriational quote op een gepersonaliseerde Zwefilo kaart, zeg nou zelf kan 2022 nog beter starten? 

Inmiddels zijn de clubtrainingen weer gestart en kan iedereen zich weer voorbereiden op de volgende challenges: de clubwedstrijden.

Headers nieuwsbrief zwefilo - Resultaat climax Headers nieuwsbrief zwefilo - Resultaat climax