Combinatietrainingen

Woensdag 13 en 20 april en 4 en 11 mei Atletiekbaan Nova

Na twee jaar met weinig wedstrijden komt er eindelijk weer een echt triathlonseizoen aan. Om goed voorbereid aan de start te staan worden er in april en mei gelijktijdig met de looptraining specifieke combinatietrainingen aangeboden voor de wissels tussen fietsen en lopen. In dit bericht lees je meer over de indeling van de trainingen. Frank geeft de reguliere looptraining en Matthijs de combinatie/wisseltrainingen. 

De trainingen starten om 19.30 uur op de Atletiekbaan van NOVA en je hebt zowel je (wedstrijd)loopschoenen als je racefiets met helm en fietsschoenen nodig. Neem een extra handdoekje en flink wat elastiekjes mee. 

In de training is aandacht voor de techniek van het wisselen en daarnaast ook specifieke training op de overgang fietsen, lopen en vica versa. Het is dus ook ”gewoon” een fysieke training. 

Opzet training per avond: 

13 april Beginnersclinic 
uitleg over de basis van wisselen. Oefenen met schoenen vastmaken, fiets en spullen positioneren 

20 april RBR of combitraining 
Breng het geleerde gelijk in praktijk bij de Run-Bike-Run van DTC bij het Geestmerambacht of kom oefenen bij NOVA in Warmenhuizen

27 april geen training ivm Koningsdag 

4 mei combitraining bij NOVA incl 2 minuten stilte 

11 mei combitraining bij NOVA 

Vanaf 18 mei duintraining in Schoorl

N.b.: de training gaat alleen door bij goed weer, hou hiervoor ook de whatsapp groep: mededelingen in de gaten. De combitraining staat ook open voor niet-loopleden 

 

Samengevat:

Data: 13 april (beginners), 20 april, 4 en 11 mei

Tijd: woensdag 19:30 uur 

Locatie: Atletiekbaan AV Nova 

Trainer: Matthijs Künzel

Headers nieuwsbrief zwefilo - combinatietrainingen Headers nieuwsbrief zwefilo - combinatietrainingen