Uitslag zwemloop Warmenhuizen

Een fraaie zonnige ochtend en een lekkere zwembad temperatuur waren de perfecte ingrediënten voor een mooie clubwedstrijd. De opkomst was goed en om 9.30 uur werd gestart met de 500m zwemmen. Bij de dames was het Amy die als eerste uit het water kwam en bij de heren Michael. Op de atletiek baan voor de 5km lopen was het al snel Cora die de leiding in handen nam. Bij heren bleef Michael aan de leiding met in zijn spoor Bradley, maar die moest hem in de laatste paar ronden laten gaan. Bij de laatste 250m zwemmen veranderde de stand niet meer. Cora was de winnares bij de dames (3e algemeen) met op afstand Amy en Yoni. Bij de heren Michael op 1 met Bradley een halve minuut daarachter. Bart werd op ruime afstand daarachter derde.

Een drietal clinic deelnemers deed ook mee; Sander eindigde netjes in de middenmoot en ook Sanne en Karin zwommen en liepen een keurige tijd.

Dank aan Jo-Ann en Kim voor de begeleiding van de wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd de RBRBR + brunch in Waarland op 22 mei as. 

running-field-photography-1127120 running-field-photography-1127120
richard-r-schunemann-ZmZEkO-pb7M-unsplash richard-r-schunemann-ZmZEkO-pb7M-unsplash