Uitslag Triathlon Langedijk 2022

We mochten weer! Na 2 afgelaste edities was het weer als vanouds bij onze thuiswedstrijd; mooi weer, gezellige sfeer en straffe sportprestaties. De heren beten het spits af en Tristan Olij, oud lid van Zwefilo en inmiddels fullprof triatleet, liet er geen gras over groeien. Bij het zwemmen nam hij resoluut de leiding en hij breide die bij het fietsen nog eens fors uit, zodat hij relaxt naar de overwinning kon lopen. Van de Zwefilo heren was Michael met een vijfde plaats dicht bij het podium. Stefan behaalde een 17e plaats en werd daarmee 2e Zwefiloër met kort daarachter Bradley (18e overall) als derde en tevens snelste Langedijker heer.

Bij de dames was het Cora die het podium haalde als 2e en ook snelste Langedijkse. Zij bleef Joyce ( overall 6e) ruimschoots voor. Als derde van Zwefilo dames eindigde Amy met een keurige 7e plaats in het totaal. Bij de jeugd eisten Sam en Ronja de eerste plaatsen op, met Toby als derde bij de jongens. 
Alle clinic deelnemers volbrachten hun eerste triathlon, na 8 weken hard trainen. Hopelijk smaakt dat naar meer en zien we hun terug als lid van Zwefilo. Totaal deden er bijna 50 Zwefiloërs mee en het bleef na afloop nog lang gezellig bij De Buizerd!

De uitslag van de Zwefiloleden vind je hier (https://www.zwefilo.nl/dl-26867-0/download?page=3&group=8380).

Kijk voor alle uitslagen met tussentijden, foto’s en een mooie video van Tim op www.triathlonlangedijk.nl (http://www.triathlonlangedijk.nl/) Dank aan de organisatie, alle vrijwilligers en sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Headers nieuwsbrief zwefilo juni 2022 Headers nieuwsbrief zwefilo juni 2022