Nieuwe locatie en datum Triathlon Langedijk

Vanwege het faillissement van Hotel Restaurant De Buizerd en de onzekerheid die dit voor de organisatie met zich meebracht, is besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar Café De Heerlijkheid in Oudkarspel. De wisselzone zal zijn op het terrein van PontMeyer, achter het café.

Vanwege de verplaatsing naar De Heerlijkheid, zal met name het zwem- en fietsparcours ook aangepast moeten worden. De gewijzigde parcoursen zullen binnenkort op de website www.triathlonlangedijk.nl gepubliceerd worden.
Het wijzigen van de locatie brengt met zich mee dat de wedstrijd 1 week eerder gehouden gaat worden. De datum van 21 juni wordt daarmee aangepast naar woensdag 14 juni 2023. De starttijden blijven hetzelfde.

Met bovenstaande wijzigingen denkt de organisatie een prima alternatief te hebben gevonden, om de 10e editie van Triathlon Langedijk tot een groot succes te maken. Indien je je al hebt ingeschreven heb je inmiddels van de organisatie een email over deze wijzigingen ontvangen.

Mocht je als lid van Zwefilo alsnog mee willen doen, schrijf je dan in op de wachtlijst ( via de NTB site), dan kan de organisatie je alsnog toevoegen aan de startlijst. Mocht je nog vragen hebben of je aan willen melden als vrijwilliger stuur dan even een mailtje naar triatlonlangedijk@hotmail.com.

Triathlon Langedijk 2022 Triathlon Langedijk 2022