Zin in een sportieve uitdaging?!

Ook in 2023 organiseren we een Triathlonclinic!

Triathlonvereniging Zwefilo organiseert ook dit jaar weer een 10 weekse clinic om je voor te bereiden om de 1/8 Triathlon van Langedijk! De kennismakings-/voorlichtingsavond is dinsdag 11 april 2023.

Onder deskundige begeleiding wordt vervolgens driemaal per week getraind voor het zwemmen, fietsen en hardlopen. Er wordt getraind op allerlei niveaus en iedereen kan meedoen. Ook zit er bij de clinic deelname een startbewijs voor Triathlon van Langedijk 2023 op woensdag 14 juni 2023.

Daag je vriend(inn)en, collega’s of familie uit en voltooi dit jaar een samen een triathlon! Ken jij nog mensen die deze uitdaging wel aan durven gaan? Maak ze enthousiast voor deze clinic en onze vereniging!

De kosten van deze  trainingen zijn € 95,- per persoon, inclusief de inschrijfkosten voor deelname aan de Triathlon Langedijk.

Op de Zwefilo site, https://www.zwefilo.nl  vind je meer informatie over wanneer er getraind wordt, wie de trainers zijn . Daar is ook een button om in te schrijven voor de clinic. Mocht je meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar triathlonclinic@zwefilo.nl

unnamed unnamed